Koolzaadvelden, bossen..36 km en nog geen onderkomen voor de nacht morgen...

21 april 2017 - Champlitte, Frankrijk

Tja hoe normaal reageer je als je soulmate er van tussen Knijpt...Vooral als blijkt dat alles goed gaat; en bij het typen van je verhaal je tafel in elkaar in elkaar dondert; wat nu ook je afspraak voor morgen wordt geannuleerd.. Jippie  Mijn Canadese vriendin Laura  komt ook met een oplossing tijdens het eten van een plek 42 km verderop. Daar hebben we niks aan. Er blijkt niets aanwezig/open te zijn op korte afstand.

Maar eerst de dag van vandaag, morgen vinden we wel weer een oplossing..

De eerste 11 km gingen vandaag langs een drukke weg. Daarna kreeg ik veel rustige wegen, landweggetjes en heel veel koolzaadvelden aangeboden om langs te lopen, vooral een koolzaadveld dat langer dan een 2 tal km je linker buur is is niet erg fijn.....

dan liever af en toe uit de weg stappen om een vrachtwagen de ruimte te geven.  er zijn er ook die je door middel van het knipperlicht aangeven dat ze je gezien hebben en als je dan een groet brengt, krijg je een luide hoorn te horen... NICE

Maar die landweggetjes geven je alleen maar meer lengte...  er kwam soms geen eind aan. en een foto ervan maken, lukte ook niet omdat het te glooiend was.

Nog steeds geen oplossing voor het slapen morgen.. Ik niet; mijn canedian vriend heeft ook nog niks..

Heerlijk die route beschrijving van de route der Franken. OP dit soort momenten kom je er geen steek me vooruit. Sorry het kan aan mij liggen maar bellen geeft nergens een reactie..

Het lijkt dat de horeca echt niets meer is hier...